Løvfaldsfest

Fest, farver og skrå brædder

Efteråret fejres med årets Løvfaldsfest! Aftenen starter med velkomstdrink og 2-retters menu, hvorefter Løgstørs bedste amatørskuespillere stimler sammen for at give publikum en forestilling, de sent vil glemme. Efter revyen spiller Alleycats op til dans, så det kan kun blive godt. Kom og vær med til fejringen – uanset om du kommer fra nær eller fjern!

Hvis ikke du er i festhumør, behøver du ikke gå glip af alt det sjove. Der er nemlig også mulighed for at nyde forestillingen og et par snitter om eftermiddagen, hvis det passer dig bedre.

Frokostrevy: Lørdag d. 14. oktober kl. 14.00 i Lanternen, Løgstør. Vil du have sulten stillet, kan du bestille frokostsnitter, som udleveres fra kl. 13.00. Pris for revyen er 90 kr. og der kan tilkøbes tre snitter 60 kr.

Løvfaldsfest: Lørdag d. 14. oktober kl. 18.00 i Lanternen, Løgstør. Vi starter med en velkomstdrink, hvorefter der serveres en 2-retters menu. Kl. ca. 20.00 fyres revyen af. Efter revyen spiller Alleycats op til dans. Pris for denne aften er kun 295 kr.


Vi håber at se dig til Løvfaldsfesten og årets revy! 🎉