Resultater Kanalløb 2017

Tak for et rigtig godt Kanalløb og vi håber vi ses igen til næste år. Vi fornemmer at vores nye tiltag med en halvmarathon blev taget godt imod og vi forventer en gentagelse næste år. Så på gensyn. Resultaterne kan ses her.

 

Byfesten 2017

Som det nok er erfarret i dagspressen falder Aggersundbroens 75-års jubilæum i år i samme weekend som Løgstør holder Byfest og Dyrskue. Jubilæumsdatoen for broen den 18. juni er indmejlset i Broen og Løgstør Byfest og Dyrskue har tidligere prøvet at flytte festlighederne - med ringe resultat. Som Løgstør borgere finder vi at Aggersundbroen også er en del af Løgstør, hvorfor vi finder det naturligt også at være med til at fejre broen.

Byfest- og Dyrskuekomiteen er derfor indgået i et meget konstruktivt samarbejde med udvalget for Aggersundbroes Jubilæum om et fælles program i respekt for hinandens aktiviteter. Vi synes selv at aftalen er rigtig god omend byfestens lørdag sluttes på dyrskuepladsen og optoget søndag sker ved det officielle brojubilæum i Aggersund.

NYT NYT - ½-Marathon

Samarbejdet har nu også betydet at vi for første gang i år også tilbyder en officiel ½-Marathon rute som løber over Aggersundbroen og tilbage ad Frederik den IIV's Kanal.

Revyen er igen på banen til byfesten 2018 hvor den får "fuld skrue".

Vi håber vore gæster vil deltage i vore og Aggersunds aktiviteter, og vi kan love at Byfestens 2018 program bliver "for fuld skrue".